✅ Bestellen in de webshop? In Volendam-Edam wordt het gebracht! Dus gratis bezorging! ✅

Tweelingzielen 💜 

 

Die ene liefde hè, die ene die jouw hart eruit rukt.........Herkenbaar?

 

Het is een hot item de laatste jaren. Je hele wereld komt op z'n kop te staan.
Er zijn veel verschillende verhalen over tweelingzielen en een ieder heeft zijn of haar eigen waarheid.


Ik ga je mijn waarheid in het kort vertellen en schroom niet om te reageren, dit is een interactieve pagina juist voor dit item.

 

Hij was een cliënt van mij en ik was totaal niet bezig met liefde, mijn ex was net de deur uit en ik probeerde alles weer op de rit te krijgen na grote ingrijpende gebeurtenissen. Mijn leven stond op z’n kop, alles gebeurde tegelijk, en daar was hij. Zoals ik zei was ik totaal niet bezig met liefde. En hij was ook nog getrouwd dus kwam ik er helemaal niet aan.

Maarja, sommige dingen hebben wij niet in de hand en moeten gebeuren. Hij kwam die zomer een bakkie doen en ik was zenuwachtig, heel vreemd want dat hoefde helemaal niet. We hadden wat meer contact en ik voelde wel iets maar wilde het onderzoeken. Nou dat heb ik geweten pfff. Hij kwam binnen en we gaven elkaar een knuffel, toen barstte er vuurwerk los. Wat een heftig moment. We begonnen allebei te trillen, de flitsen vlogen ons om de oren en ik snapte er helemaal niets van. Het woord tweelingziel vond ik uiteindelijk op internet, ik had er nog nooit van gehoord.

We kregen uiteindelijk toch een relatie en hebben heel veel meegemaakt, er waren ups en downs. Ook twijfels bij mij, heel veel, is het wel mijn echte tweelingziel? Het wordt naar mijn idee een beetje té geromantiseerd want een tweelingziel krijgen in je leven betekent heel veel en keihard werken aan jezelf. Of je daarna nog samen wil zijn dat is aan jullie zelf. Maar het is zeker niet alleen maar een romantisch plaatje.
Ik kreeg van mijn gidsen de bevestiging dat het om mijn echte tweelingziel ging toen hij in een ziekenhuis flauw viel en ik op dat tijdstip veertig kilometer verder in de auto op een hele drukke snelweg zat en niet goed werd. Het was doodeng en na afloop hoorde ik: “Nog meer bewijs?”  Nee, alsjeblieft niet, ik weet genoeg, was mijn antwoord.

 

Ik heb na zes jaar de relatie beëindigd omdat het intense gevoel van liefde verdween. Onbegrijpelijk want ik liep op vleugels en ik dacht steeds waar is dat heerlijke grote gevoel van liefde nou? Later begreep ik dat het gewoon klaar was.
Ik had heel veel vorige levens doorleeft, gewoon spontaan, want ik verwerkte toen geen pijn maar ging gewoon door. Bij het zien van die levens zag ik al die pijnpunten en kon ze verwerken. Daarom was het klaar. Ik had ook niet de behoefte om verder te gaan. Ook de verwijdering verwerkte ik en dat duurde ook twee jaar. 

Dus in totaal ben ik acht jaar bezig geweest met hem.

 

Je kunt ook niet zeggen dat iemand je tweelingziel is wanneer je deze persoon niet of even hebt ontmoet en niet hebt aangeraakt. Dit gaat pas van start wanneer je fysiek bij elkaar bent. Je bent een spiegel voor de ander en het spiegelen maakt juist alles los waar je aan mag werken. Je komt in een transformatieproces en je bewustzijn wordt verhoogd.

Tweelingzielen worden ook vaak verward met soulmates, echter is dit heel iets anders en die relatie is wel vredig omdat je weinig hoeft uit te werken. Dit zijn gewoon goede vrienden.

 

Iedereen heeft een tweelingziel, jouw andere helft, maar niet alle zielen komen elkaar tegen. Je ziel ontstaat en wordt gescheiden in een mannelijke helft en een vrouwelijke helft. Je leeft allebei je eigen leven, komt elkaar tegen in vele levens en wanneer het nodig is kom je elkaar hier op aarde tegen. Daarom is die ontmoeting zo heftig, je kent elkaar al zo lang.
Een tweelingziel kan nooit een kind of ander familielid zijn.

 

Bekijk nu ook mijn eigen ontworpen, unieke kaarten in de webshop!


Ik heb in het verleden veel mensen hierin begeleid en pak die draad weer op omdat het nu meer dan ooit speelt. Je krijgt eerlijke antwoorden of het wel of niet jouw tweelingziel is of een valse of een soulmate.


Kun jij ook steun of tips gebruiken bij een zielsliefde van een ervaringsdeskundige? Zit jij door het ontmoeten van je tweelingziel midden in een transformatieproces?
Wil jij ook je verhaal kwijt?
Heb jij ook vragen of wil je hierin begeleid worden om ermee om te gaan? Maak een afspraak

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.