✅ Bestellen in de webshop? In Volendam-Edam wordt het gebracht! Dus gratis bezorging! ✅

Het spirituele.
Medium Lida vertelt........

 

Voor de één eng en voor de ander aangeboren. Mij is het met de paplepel ingegoten en ik ervaarde op jonge leeftijd al dingen die "aards" niet gewoon waren. Ik weet nog heel goed dat bij ons thuis glaasjes rammelden in de kast nadat een oom pas was overleden. Ik keek mijn moeder aan en zei: "Dit is oom". "Hoe weet jij dat"? vroeg mijn moeder. "Nou gewoon, ik weet het". 

Enige tijd later was ik bij een medium en vroeg ernaar. Zijn antwoord was: "Het antwoord weet jij al, je zoekt alleen bevestiging". Die kreeg ik dus!

Ik heb in mijn leven al zoveel bijzondere dingen meegemaakt die niet aards zijn en niet te verklaren zijn, dat er zeker wel meer is tussen hemel en aarde.

Oh, ik ben geen zweefteef hoor, echt niet, als er eentje is die nuchter en aards is dan ben ik dat wel. Maar het hoort bij mij, ik kan het ook niet afsluiten. Ik ben ook uitgemaakt voor gek, maar gelukkig heb ik een brede rug. 

Als je nou vraagt wat mijn kwaliteiten zijn, ik vind alles leuk maar wat er voor mij uitspringt is Healing en Kaart leggen. Healing is met energie werken en energie komt overal en altijd. Het is daarom geen probleem om een healing op afstand te geven want de intentie om bij die persoon aanwezig te zijn en te healen is aanwezig. Het healen doe ik niet zelf, ik ben slechts een doorgeefluikje.

Een lichtwerker heeft meestal het hele pakket, helder zien, helder horen, helder weten, helder ruiken, helder proeven, maar soms enkele van deze. Het kan allemaal geactiveerd worden maar het ligt eraan waar je voor kiest. Ik heb zonder kiezen het hele pakketje gewoon gekregen en daar mag ik het mee doen in dit leven.

Hoe en wanneer ben je een zuiver medium? Wat het aller allerbelangrijkste is, is dat een lichtwerker eerst met zichzelf aan de slag gaat. Wanneer je zelf niet geheeld bent kun je een ander ook niet helpen. Ik heb keihard aan mezelf gewerkt en ben nooit ergens voor weggelopen. Eens zei iemand tegen mij: "Jij leeft twee levens in één". Ze had gelijk! Ik wilde aan mezelf werken in dit leven en terwijl ik daarmee bezig was kwamen ook de vorige levens tevoorschijn. Spontaan welteverstaan, ik deed daar niets voor maar stond plotseling heel ergens anders.

Voor mij voelen deze dingen als gewoon, het hoort bij mij, maar het is natuurlijk heel bijzonder. 
Bijzonder en heel dankbaar dat ik een verlengstukje mag zijn voor diegene die dat nodig hebben.

Ik kan inmiddels best een boek schrijven over de bijzondere dingen die ik al heb meegemaakt. Kom ik meteen op uittredingen. Die vorige levens zien waren uittredingen maar ik koos er niet zelf voor. Ook als ik een stervende mag helpen met loslaten op afstand sta ik gewoon in die kamer en die kamer kan ik beschrijven. Heel apart. Ik kan dit dus niet zelf en vroeg aan mijn gids hoe dit nu toch mogelijk was. Hij vertelde: "Wij brengen jou daar waar het nodig is".

Over gidsen gesproken, soms zie ik spontaan een gids staan bij mensen die ze helpen. Ook weer bijzonder.

Nouja heel verhaal en ik ga over een boel ervaringen schrijven die ik mee mocht maken. Hou mijn blogs in de gaten wanneer je er interesse in hebt.

 

Alle Liefs

Lida 🌺