✅ Bestellen in de webshop? In Volendam-Edam wordt het gebracht! Dus gratis bezorging! ✅

Haar grote liefde

Gepubliceerd op 4 juli 2022 om 11:50

Hij verscheen plotseling in haar leven, ze waren allebei van slag en hun wereld stond vanaf die tijd volledig op z`n kop. Het waren turbulente jaren vol liefde, passie, boosheid, aantrekken en afstoten. Ze had haar tweelingziel ontmoet en ze voelde een enorme drang om hem te helpen. Helpen om voor zichzelf te kiezen, helpen om naar binnen te gaan, helpen om te kunnen praten, helaas lukte haar dit alles niet, hij bleef het buiten zichzelf zoeken omdat dat gewoonweg veel makkelijker was. 

Voor haar begon de reis naar binnen wel en er hebben wat tranen gevloeid, een rivier vol en wanneer ze huilde hoorde ze steeds: “Huilen is het wassen van de ziel.” Ze liet het ook toe, het ruimde op en het was verwerking. 

Verwerking van dit leven maar ook van vele andere levens, ze mocht ze zien, al die levens die ze met hem had gedeeld. 

Het waren er maar liefst dertien en ze zag ook dat ze het nooit samen hadden afgemaakt. Weglopen was eenvoudiger voor hem omdat hij niet kon praten en ze zag ook waar het vandaan kwam. 

Soms, heel soms mocht ze per ongeluk zijn ware IK zien, ze zag dan wat voor een prachtig mens hij was al zag ze dat normaal ook want ze prikte met gemak door die muur heen. Hij heeft haar helpen helen in de tijd, helen van een incesttrauma wat haar als klein meisje was overkomen. Hij leerde haar met gevoelens om te gaan, bij zichzelf te blijven en voor zichzelf te kiezen. 

Eén ding wist ze heel zeker aan hem over te brengen en dat was het laten voelen van Ware Liefde waar hij mee overstelpt was door haar. Dank je wel lieve schat voor al die prachtige cadeaus die je mij hebt gebracht. 

 

Voor altijd in mijn hart xxx 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.