✅ Bestellen in de webshop? In Volendam-Edam wordt het gebracht! Dus gratis bezorging! ✅

Uit de kast komen

Gepubliceerd op 5 juni 2022 om 12:36

Sommige mensen zijn zich hun leven lang al bewust van hun gaven, sommige mensen beginnen op latere leeftijd te ontwikkelen. Iedereen heeft het in zich maar het is net met wat voor reden je hier weer terug bent gekomen. Laat ik even het voorbeeld nemen van mensen die zich op latere leeftijd beginnen te ontwikkelen, heel veel mensen krijgen niets door maar zijn wel geïnteresseerd. Ik hoor dan ook vaak, ik zou het zo graag willen, of ik merk maar niet dat ...... bij mij is of ik hoor nooit wat hoor, heb nog gevraagd of ze een teken willen geven. 

 

Hoe komt dat nou? Dat zal ik proberen uit te leggen, sommige mensen zijn bang en zetten zich dan onbewust af, een spirit krijgt dan niet de kans om door te komen want je staat er niet voor open. Wanneer je aan het ontwikkelen bent krijg je vaak de tekens van opruiming, je mag puin gaan ruimen bij jezelf en hoe meer je ruimt hoe dunner wordt de sluier, dus je lijntje wordt sterker en dat is ook de bedoeling want daarvoor ben je hier gekomen. Je gaat terug naar je roots.

En nu voel je dat je er wel aan toe bent, je hebt bij jezelf geruimd, oude contacten zijn weggevallen, misschien een nieuwe baan, nieuw huis en weet ik allemaal wat nog meer, en nu? 

Je weet dat je graag mensen wil helpen, maar op welke manier, hoe begin je?
Kijk eens wat jou interesseert en ga erover lezen, misschien oefenen met mensen en kijk hoe het gaat. 

En naar de buitenwereld toe?
Kan ik het laten weten dat “ik” iets kan? En hoe doe ik dat? 

Dat is nou “uit de kast komen” en nu vertel ik weer een klein beetje mijn story. Ik had de drang om vanuit mijn hart te gaan leven, ben aan mezelf begonnen met werken en dingen verwerken en een plekje geven.

Mensen helpen, die drang had ik al toen ik klein was. 

“Ik kwam uit de kast” want het interesseerde mij niet meer wat een ander dacht of zei over mij, dan maar gek of gestoord, het maakte mij echt niet uit. Ik volgde mijn hart en gooide mijn leven 180 graden om, ik deed wat ik “moest” doen en heb sindsdien prachtige ervaringen opgedaan met van alles en nog wat. 

Krijg elke dag van die kleine cadeautjes en mag de mensen ook van die cadeautjes uitreiken bij een reading bijvoorbeeld waarvoor ik zeer dankbaar ben. 

 

Dus volg je eigen hart en ziel, ook jij hebt er recht op lief mens xxx 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.