✅ Bestellen in de webshop? In Volendam-Edam wordt het gebracht! Dus gratis bezorging! ✅

Ontwikkeling

Gepubliceerd op 27 mei 2022 om 12:00

Momenteel zijn er een aantal mensen in mijn omgeving die net begonnen zijn met hun ontwikkeling aan hun spirituele pad, hun levensdoel en voor jullie allemaal maar zeker ook voor hen, neem deze blog aan als een hart onder je riem. 

Dankbaar ben ik dat ik mee mag kijken bij zulke ontwikkelingen, je ziet hoe de mensen aan het groeien zijn, schitterend mooi. Uiteraard heb ik het zelf ook allemaal meegemaakt en we zullen doorgaan met ontwikkelen want we zijn hier tenslotte om te leren. 

Wat gebeurt er allemaal als je gaat groeien?
Er vallen mensen weg die niet meer bij je passen, je kunt je behoorlijk alleen voelen, je interesses in aardse dingen vallen grotendeels weg of veranderen heel erg. Je komt uiteindelijk nieuwe mensen tegen die goed aanvoelen omdat ze op jouw trilling zitten. Je helder weten, horen, voelen, zien en ruiken kunnen zich in een razend tempo ontwikkelen.

Er kan heel veel verdriet om de hoek komen kijken van wat opgeruimd mag worden, dit kan ook karma zijn uit vorige levens. Wanneer je iemand bent die altijd alles heeft weggestopt en maar doorgaan en doorgaan kan het heftig zijn, er wordt tijd en ruimte vrij gemaakt voor de verwerking.
Het kan zijn dat je dromen krijgt, sommige mensen worden tot rust gedwongen door ziek te worden, een burn-out te krijgen of zelfs een ongeluk te krijgen. Dan heb je meer tijd voor jezelf, gedwongen tijd en dat is eigenlijk een voordeel hoe krom het ook lijkt. Ze kunnen van bovenaf alles uitstekend regisseren, alles valt op zijn plek en vaak zien we dat pas achteraf.
Het is de bedoeling dat wij lichtwerkers vanuit het hart gaan leven en dat kan alleen maar wanneer we zuiver zijn dus alle ballast mogen we afleggen en gaan verwerken, de één doet daar wat langer over als de ander, ieder op zijn/haar eigen tempo.


Weet dat we onvoorwaardelijke steun mogen ontvangen vanuit het Universum, je bent namelijk nooit alleen hierin al lijkt het soms van wel. Ook kun je mensen tegenkomen die in hetzelfde proces zitten waardoor je er met elkaar over kunt praten. Ikzelf heb erg veel steun gehad van mensen om mij heen maar moest het begin ook zelf doen, wees daarom ook echt niet bang want ze zorgen er wel voor dat je de juiste mensen treft. 

De momenten dat er niemand is voor je zul je echt gedragen worden, ze laten je nooit alleen knokken, er is altijd steun of een hand die uitgereikt wordt. 

Soms zijn er momenten dat je intens verdrietig bent en niet weet waar het vandaan komt, soms ga je huilen van een liedje, een film of woorden van iemand, dat zijn dan zogenaamde triggers die uitgelokt worden om iets te verwerken. 

Ikzelf heb het meerdere keren gehad bij een fragment uit een serie of film en bij liedjes, de eerste keer dat ik mij er bewust van was zag ik een stukje uit een vorig leven en de pijn die daarbij hoorde, daarna was die pijn over, ik had het verwerkt omdat ik mocht zien waar het vandaan kwam. 

Zo zijn er nog talloze voorbeelden die mij hebben geholpen met verwerking. 

Wanneer ik iets van pijn of verdriet voelde vroeg ik aan mijn team waar dit vandaan kwam, ik kreeg er antwoord op, soms na een paar dagen en soms meteen maar het kwam, ik kon het een plekje geven en weer door gaan. Vraag het dus altijd, maakt niet uit hoeveel keer, onze engelen hebben eindeloos geduld en met heel veel liefde helpen ze jou. Er komen tekens en hoe verder je komt hoe sneller je ze gaat herkennen. Het werkt, alles heeft een betekenis maar wanneer je er niet scherp op bent zie je het niet. 

 Ook wanneer wij vragen om uitleg kunnen wij tekens krijgen waar je het antwoord uit kunt halen, echt je leert het vanzelf wel zien. 

Ook wanneer er bijvoorbeeld steeds iets terug komt, ik noem maar iets, een duif die elke morgen op de rand van het schuurdak zit terwijl er geen eten valt te halen, bepaalde vogeltjes die steeds op je straatje lopen te kwetteren, een liedje wat je overal hoort, noem maar wat, het kan heel raar zijn maar ook dit zijn tekens van iets, zoek het op en doe er iets mee. Niets gebeurt zomaar, bijna overal zit wel iets in waar wij van kunnen leren. 

Neem ook van tijd tot tijd je rust, geen pc, geen telefoon e.d. gewoon jij en jezelf, Me Time noem ik het altijd, dan komen de dingen tevoorschijn die op dat moment van belang voor je zijn. Ikzelf krijg altijd de meeste info binnen wanneer ik net wakker ben en ik blijf dan ook stil liggen wanneer dat gebeurt, draai je je om of ga je uit je bed dan verbreekt de verbinding weer. Je bent op zo’n moment in de fase van slapen en ontwaken en je staat dan het meest open zonder invloeden van buitenaf. 

Onze ziel wil gezien en gehoord worden en wanneer je het meeste hebt verwekt kun je gewoon zijn, dus niet malende of blijven hangen in het verleden of snakken naar de toekomst, nee gewoon in het Nu, zijn. 

Ruim daarom lekker op, laat de tranen hun weg zoeken, het is het smeltende ijs van de ziel en hoeveel ook, het lucht op.
Hoe zuiverder je wordt hoe meer contact je krijgt met het Universum, de sluier wordt dunner en dunner en wanneer het nog niet zo is kan het gebeuren dat we goed contact gaan krijgen met onze dierbaren die er natuurlijk ook altijd voor ons zijn. 

 Let ook vooral op de bijzondere cadeautjes die je tijdens dit proces mag ontvangen, hoe klein ook, het kan van grote waarde zijn, niet letterlijke cadeautjes maar cadeautjes van het Universum. Ik ontvang ze zeker elke dag en beschouw dit ook als een cadeautje, mensen mogen zien groeien, advies mogen geven, een helpende hand uitreiken. 

Voel hoe mooi jouw hart is lief mens, ook jij komt er echt wel, groei en straal het uit naar buiten, je krijgt wat je uitzendt, straal je liefde uit dan krijg je het dubbel en dwars terug, dat is ook een ervaring die ik koester, het maakt je een dankbaar, zuiver mens zonder oordeel, zonder ego en dat is waar we het allemaal voor doen. 

 

Uit liefde voor jezelf en voor elkaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.