✅ Bestellen in de webshop? In Volendam-Edam wordt het gebracht! Dus gratis bezorging! ✅

Een stuk van mijn leven

Gepubliceerd op 11 mei 2022 om 07:20

Als ik terug kijk op mijn leven heb ik zeker geen saai leven gehad. Er is heel veel gebeurd en ik heb veel gedaan. Ben nu slap 60, oh wat klinkt dat oud, en wat een rustig leventje heb ik nu eigenlijk.

Als ik nu een oude agenda bekijk die ik onbedoeld had bewaard dan denk ik oh my god, hoe heb ik dit vol kunnen houden, wat ben je soepel als je jonger bent. Ik draaide een huishouden en zorgde voor drie kinderen die school en andere activiteiten hadden.

Dan was ik ook nog vrijwilligster op school en had zelf verplichtingen qua avondjes en families. Oh ja, ik was ook nog oppasmoeder bij een instantie. Op een gegeven moment wilde ik weer gaan werken, was elf jaar thuis geweest om voor de kinderen te zorgen. Ja, dat kon toen nog qua kosten.

Op een hele bijzondere manier kwam ik in de beveiliging terecht. Werkend leren, moest binnen een jaar mijn diploma halen. Ik wist niet hoe ik het allemaal moest doen maar het ging als vanzelf. Ik haalde mijn diploma met glans en prachtige cijfers tussen alles door en mijn verbazing was niet uit te drukken.

Een paar jaar later haalde ik ook het vakdiploma.

Heb het in totaal negen jaar gedaan en ik ben niet één dag zonder plezier maar mijn werk gegaan. Ik genoot ervan. Was objectbeveiliger, algemeen reserve, dus ik kwam overal. Draaide ploegendiensten en vooral de nachten vond ik heerlijk, die rust tegenover die gekke drukte overdag.

Tja en zo rol je eigenlijk de jaren door en kwam ik uiteindelijk bij masseur uit wat resulteerde in een massagepraktijk.

De opleiding Massage Therapeut volgde ik bij Zonnevlecht die toen nog in Amersfoort zat.

Het meeste leer je toch in de praktijk en wat vond ik het leuk. Heb zoveel verschillende mensen op die tafel gehad met zoveel verschillende verhalen. En het belangrijkste is natuurlijk de goede resultaten en die waren er zeker.

Ik heb besloten om het weer op te pakken na een opfriscursus te hebben gedaan.

De rest ontstaat vanuit mijn eigen handen en met die handen bouw ik nu ook weer een website voor de massages.

www.masseurlida.nl

 

Tot snel? 🤝


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.