✅ Bestellen in de webshop? In Volendam-Edam wordt het gebracht! Dus gratis bezorging! ✅

Zelfdoding

Gepubliceerd op 26 april 2022 om 17:59

Lieve Jij die zo in de knoop zit, ik weet het, het is een gevoelig onderwerp en bijna niemand praat erover. Mensen mijden het terwijl jullie alleen maar begrip nodig hebben en misschien toch ook willen dat er een ander leven komt, dus ik praat er wel over.

Zelfdoding is voor mij niet vreemd, ook ik ben mensen eraan verloren. Mensen die ook begrip nodig hadden. Ik praat er wél over want het moet maar eens afgelopen zijn om alles te vermijden. Ik krijg ook cliënten die het niet meer zien zitten en weet je? Ik heb geen kant en klare oplossing voor je maar het feit dat jij je verhaal doet lucht al enorm op. Praten, dat is wat je kan gaan doen en op welke manier dat gaat maakt niet uit. Het wordt eens tijd dat je zelf uit dat donkere gat gaat kruipen waar je inzit. 

We hebben allemaal keuzes in het leven en ik kan mij niet voorstellen dat jij niet kan veranderen. Wat maakt het zo ernstig dat je eruit wilt stappen? Is het schaamte? Is het aandacht dat je zoekt? Is het jezelf niets meer waard vinden? Trappen ze jou de grond in?

Ook jij bent hier nodig! Juist jij die zo gevoelig is voor alles. Zoek jouw talent eens op erg diep in jezelf en verander. Jij alleen bent degene die jou eruit kan halen en niets of niemand anders. Iemand kan met jou meelopen maar alle beslissingen liggen bij jouzelf.

 

@Allround Coach Lida 

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.