✅ Bestellen in de webshop? In Volendam-Edam wordt het gebracht! Dus gratis bezorging! ✅

Het blonde ventje

Gepubliceerd op 22 april 2022 om 11:12

Ik kreeg die middag de oma van een pas overleden kindje voor een healing. Zij wilde even ontspannen van alles wat ze hadden meegemaakt. Het ventje was ernstig ziek en overleed uiteindelijk. Hij was nog zo klein.

Terwijl ik mij voorbereidde stond ik plotseling in een heel groot grasveld en zag het ventje met zijn blonde krullen en prachtige blauwe ogen zitten. Hij lachte en was zichtbaar gelukkig. Hij wees naar zijn begeleidster en riep haar naam.

Ik kon de oma geruststellen toen zij kwam door te vertellen wat ik had gezien. Het onmogelijke werd mogelijk want tijdens de healing mocht ook zij hem zien.

Hoe bijzonder weer ❤️


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.