✅ Bestellen in de webshop? In Volendam-Edam wordt het gebracht! Dus gratis bezorging! ✅

Op de Beurs

Gepubliceerd op 17 april 2022 om 11:25

Jaren geleden stond ik op een beurs met mijn tafel en ik gaf healingen. Er kwam een man van middelbare leeftijd naar mij toe en hij vroeg uitleg.

Ik vertelde het en ik sloot af met het feit dat mocht hij moe worden hij gewoon lekker zijn ogen dicht mocht doen.

Hij keek mij aan en zei: “Ha, ik moe worden? Meissie, ik slaap soms vier/vijf uurtjes per nacht en dat is het. Ik slaap dus slecht en zal hier echt niet moe worden of in slaap vallen”. Ik liet het verder zo maar ik wist wel beter.

Mijnheer nam plaats op de tafel en was voelbaar gestrest. Deze man had veel meegemaakt. Maargoed ik begon met de healing waarbij ik stil ben en voel. Ik was halverwege toen ik plotseling een snurk hoorde, gevolgd door het omzagen van een bos. Ik moest inwendig zo lachen, een half uurtje daarvoor had hij heel anders verkondigd.

Ik maakte het af en hij was zo diep in slaap dat ik hem echt aan zijn schouder moest schudden om hem wakker te krijgen.

Ik was niet verbaasd maar hij wel. Zijn eerste woorden waren: “Jij hebt magische handen, kan ik ze meenemen?”

We bleven nog even kletsen, wisselden gegevens uit en het werd uiteindelijk een goede vriend. We hebben nog vaak gelachen om zijn gesnurk en zijn verbazing en in de loop der tijd kwamen de verhalen op tafel van wat hij allemaal had meegemaakt. Dat was heftig.

Helaas is hij niet meer onder ons maar ik zie nog regelmatig zijn brede glimlach 😊

De foto is voor jou lieverd 🌹


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.