✅ Bestellen in de webshop? In Volendam-Edam wordt het gebracht! Dus gratis bezorging! ✅

Mijn lieve grote vriend ❤️

Gepubliceerd op 16 april 2022 om 15:44

Ik moest een half jaar geleden mijn grote lieve vriend Tom laten inslapen na 14,5 jaar. Ik hoopte steeds dat hij zelf zou gaan maar helaas, het was een eigen-wijze kater 🐱

 

Het was zo’n lieverd en vanaf het begin al mijn maatje. Hij was altijd in mijn buurt en heeft zoveel geholpen. Als ik het moeilijk had en aan tafel zat sprong hij op tafel en legde zijn poot op mijn hand. Wanneer ik in de bank zat sprong hij op mijn schoot en bleef net zolang liggen totdat ik mij weer goed voelde.

Maarja dan breekt dat rotmoment aan dat het niet meer gaat en jij moet beslissen. Ik voelde mij schuldig ondanks dat hij erg ziek was en ging weer twijfelen of ik er wel goed aan had gedaan.

Twee dagen erna zat ik in de bank en er verscheen een klein regenboogje op mijn hand. Ik wist meteen dat het Tom was. Even later nog een keer op de verwarming en het verdween.

De volgende ochtend was ik aan het wakker worden en zag Tom in een prachtig grasveld staan, hij draaide zich om, keek naar me en rende vrolijk en blij weg. Toen wist ik dat het goed was en mijn schuldgevoel was weg. 

Nu een half jaar later kwam mijn grote vriend even een groetje brengen via de muur 🌈🥰


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.