✅ Bestellen in de webshop? In Volendam-Edam wordt het gebracht! Dus gratis bezorging! ✅

Haar grote liefde

Hij verscheen plotseling in haar leven, ze waren allebei van slag en hun wereld stond vanaf die tijd volledig op z`n kop. Het waren turbulente jaren vol liefde, passie, boosheid, aantrekken en afstoten. Ze had haar tweelingziel ontmoet en ze voelde een enorme drang om hem te helpen. Helpen om voor zichzelf te kiezen, helpen om naar binnen te gaan, helpen om te kunnen praten, helaas lukte haar dit alles niet, hij bleef het buiten zichzelf zoeken omdat dat gewoonweg veel makkelijker was. 

Lees meer »

Uit de kast komen

Sommige mensen zijn zich hun leven lang al bewust van hun gaven, sommige mensen beginnen op latere leeftijd te ontwikkelen. Iedereen heeft het in zich maar het is net met wat voor reden je hier weer terug bent gekomen. Laat ik even het voorbeeld nemen van mensen die zich op latere leeftijd beginnen te ontwikkelen, heel veel mensen krijgen niets door maar zijn wel geïnteresseerd. Ik hoor dan ook vaak, ik zou het zo graag willen, of ik merk maar niet dat ...... bij mij is of ik hoor nooit wat hoor, heb nog gevraagd of ze een teken willen geven. 

Lees meer »

Ontwikkeling

Momenteel zijn er een aantal mensen in mijn omgeving die net begonnen zijn met hun ontwikkeling aan hun spirituele pad, hun levensdoel en voor jullie allemaal maar zeker ook voor hen, neem deze blog aan als een hart onder je riem. 

Lees meer »

De Blinde Vrouw

Of ik naar een vrouw wilde gaan die niet lang meer had. Ze was nog hartstikke jong, in de dertig. Blind geworden door haar eerste tumor een aantal jaren terug en nu de tweede vernietigende genadeklap. Het konden maanden zijn, weken maar ook dagen, het was onvoorspelbaar maar dit keer wel erg definitief. Het lag eraan hoe sterk haar hart was. Ze was erg warrig, vergeetachtig en had af en toe het gedrag van een kind. 

Lees meer »

Muisjes

Dieren, ook zij spiegelen ons en kunnen een boodschap hebben. Zo had ik een paar jaar terug een schorpioentje in de voortuin. Enige weken later kwam er eentje uit een gat kruipen in de achtertuin. Ik zocht op wat het betekende en het bleek dat ik een giftig persoon in mijn omgeving had.

Lees meer »

Een stuk van mijn leven

Als ik terug kijk op mijn leven heb ik zeker geen saai leven gehad. Er is heel veel gebeurd en ik heb veel gedaan. Ben nu slap 60, oh wat klinkt dat oud, en wat een rustig leventje heb ik nu eigenlijk.

Lees meer »

Die zieke vrouw

De Henri Dunant arriveerde in de haven van Volendam. Op de boot zaten allemaal mensen met een handicap of ziekte en zij die konden werden in een rolstoel rondgereden over de dijk door een groep vrijwilligers.

Lees meer »

Papa

Ik voelde al heel jong dat er iets niet klopte. Mijn vader overleed plotseling toen ik een baby was. Qua postuur paste ik niet in beide families, ze waren allemaal slank op jonge leeftijd. Ik leek niet op ze. Dacht altijd: “waarom ben ik zo groot en zwaar?" Het paste niet in het plaatje. Ik weet nog dat toen ik jong was een keer aan mijn moeder vroeg wie mijn vader was. Ze zei dat hij dood was en ik dat best wist.

Lees meer »

Palliatieve Terminale Zorg VPTZ

Zij was terminaal en ik als palliatieve vrijwilligster kwam bij haar. Het was een klein, nuchter, tenger vrouwtje, er was niets meer over van de blakende vrouw die op de foto in haar woonkamer stond. Ze vertelde tijdens de bezoekjes haar levensverhaal en de gigantische hoeveelheid dieren die ze had gehad in haar leven. Teveel om op te noemen, tot paarden, pauwen en geiten toe.

Lees meer »

Zelfdoding

Lieve Jij die zo in de knoop zit, ik weet het, het is een gevoelig onderwerp en bijna niemand praat erover. Mensen mijden het terwijl jullie alleen maar begrip nodig hebben en misschien toch ook willen dat er een ander leven komt, dus ik praat er wel over.

Lees meer »

Aan mezelf werken

Ik was in 2014/2015 vrijwilligster bij Monique Vork in het Spiritueel Centrum in Almere. Het was een superleuke tijd, veel mensen leren kennen en ik mocht aan alle bijeenkomsten en workshops meedoen. Op één van die dagen kwam er een man naar mij toe, Robert Jan de Roo, of hij mij even mocht spreken. Ik kende hem toen nog niet maar hij zag bij mij heel veel verdriet.

Lees meer »

Het blonde ventje

Ik kreeg die middag de oma van een pas overleden kindje voor een healing. Zij wilde even ontspannen van alles wat ze hadden meegemaakt. Het ventje was ernstig ziek en overleed uiteindelijk. Hij was nog zo klein.

Lees meer »