✅ Bestellen in de webshop? In Volendam-Edam wordt het gebracht! Dus gratis bezorging! ✅

Regressie-Reïncarnatie Therapie 

Ieder probleem in je leven komt ergens vandaan. Hoe langer het voortduurt hoe meer tekens je gaat krijgen.

Of het nu fysiek of geestelijk is, het wil opgelost worden. Je krijgt die klachten dus niet voor niets. Maar wat wil je ermee doen? En wat zijn de tekens? Nou een bepaalde droom bijvoorbeeld die steeds terugkeert. Of een pijn in je lichaam die niet te verklaren is en waarmee je bij een arts bent geweest. Of een ander trauma dat je niet kunt verklaren, bijvoorbeeld bang voor water terwijl er in dit leven niets is gebeurd aangaande water.

In jouw cellen liggen al de antwoorden opgeslagen. Samen met jou kijken we waar het vandaan komt. 

Met regressie kijken we in dit leven en met reïncarnatie kijken we in vorige levens.

Je zult nog verbaasd zijn waar je allemaal toe in staat bent en wat je tegenkomt. Zo heel je jezelf. Is dat niet fantastisch?

 

Wanneer je niet goed weet welke behandeling je nodig hebt kun je gewoon een afspraak maken, ter plaatse kijken we dan waar jij behoefte aan hebt aan de hand van een gesprekje.

Hoelang een behandeling duurt kan ik van tevoren niet bepalen maar ik reserveer altijd een uur. Soms is het met een half uur klaar en soms heb ik dat uur echt nodig.
Met alle coaching is het een uur.

Alle afspraken die niet kunnen worden nagekomen graag 24 uur van tevoren afmelden daar anders het volledige consult in rekening wordt gebracht i.v.m. de tijd inplannen voor jou.

 

De behandelingen kunnen zonder problemen worden toegepast tijdens reguliere behandeltrajecten. Het verstoort niets. 
Ik ben geen arts dus ik doe geen uitspraken over wel of niet starten/doorgaan met reguliere behandelingen en/of het innemen van medicatie. Dit is geheel aan jouzelf en/of behandelend arts.